Mest stillede spørgsmål

Er der er fysisk butik, så man kan se læder varerne?
Ja, vi har en fysisk butik på 86kvm i Hjulby nær Nyborg.

Åbningstider
Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag 10-18
Fredag 10 -18
Lørdag 10 -18
Søndag Lukket

Find os her: Odensevej 58 5800 Nyborg

Hvor lang tid går der, før jeg har min bestilling?

Du modtager en mail, når vi sender din bestilling afsted med posten. Du vil som regel modtage din bestilling den efterfølgende hverdag. Hvis du har bestilt levering til nærmeste posthus, så vil bestillinger afsendt om fredagen typisk ligger klar til afhentning om lørdagen.

Du kan læse mere om levering på denne side.

Kan jeg købe et gavekort?
Du kan altid købe et gavekort på vores webshop. Du bestemmer selv beløbet, dog minimum 100 kr. Herefter vil der blive sendt en mail med et gavekort, til den mail du oplyser ved bestilling. Når du køber et gavekort til vores online shop, kan det både bruges i butikken og på webshoppen. 

Laver i reprationer?
Ja det gør vi.

Vi har jævnligt kunder der ringer ind og efterspørgere en reparation til f.eks en læder taske, hvor syningen er gået op, et læder stykke der skal fornys eller at der skal nogen helt nye læderremme til
Du er altid velkommen til at ringe på 61737009. Her kan du sende et billede af det der skal laves og ud fra det, kan vi give en pris med det samme.

Er det en pris du vil godkende, kan du enten sende det afsted til os på adressen: Odensevej 58 5800 Nyborg eller aflevere det i butikken, på samme adresse.


Hvordan kontakter jeg jer?
Vi sidder klar ved telefonen på +45 61 73 70 09, mandag til lørdag fra kl. 10.00-18.00. Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail annesofie@laederfar.dk. Har du spørgsmål i forhold til din ordre, så hav gerne dit ordrenummer klar - så kan vi hurtigere hjælpe dig.