Hvem er Læderfar?

 Velkommen til mit håndværk 
Jeg, Anne Sofie Tagesen er stifter af enkeltmandsvirksomheden Læderfar.
Her laves alt håndværk i hånden af mig selv og andre familie medlemmer.
Danske ideer og danske designs, som du ikke finder andre steder.


Inspiration bag læderfar, er en smule atypisk for andre opstartsvirksomheder.
Den kom da min far sad i fængsel, da jeg var 18 år. Der sad han glædeligt og viste sit læderhåndværk frem, da jeg kom på besøg med min lille datter. Jeg fandt hurtigt interessen i læder og gik strakt hjem og søgte pinterest tyndt for ideer. 
Kort tid efter han blev løsladt, var han ude for et trafikuheld der gjorde at han ikke kunne bo hjemme. Så han flyttede hjem til os, hvor vi begge sad og arbejdede med læder og han begyndte at lærer mig håndværket. Så jeg begyndte at tegne skitser til mine egne tasker, skar dem ud og begyndte at sy dem selv. 
Jeg lagde dem ud på min instagram profil og interessen for mine tasker spredte sig hurtigt, så gjorde mine læder nøgleringe også.
Det spredte sig faktisk helt til Tyskland hvor jeg havde min første store leverance på 300 læder nøgleringe, som et start. 
Jeg startede min webshop op i august 2020 og der tog det fart!
Politikken kontaktede mig og ville gerne skrive en historie om mig og mit firma, som jeg selvfølgelig takkede ja til. 
Da avisen blev udgivet, eksploderede det fuldstændig, hvor flere medier kontaktede mig. Jeg fik et morgen interwiew i Go´morgen P3, to sider i Hjemmet og en artikel i Alt for damerne. 

Men det var ikke kun mit håndværk de var interesseret i at høre om, de var også omkring min opvækst, hvordan jeg gik kæmpet mig op og bryde det kriminelle mønster. 
Da jeg var barn, boede jeg fast i et hjem med stoffer, alkohol og kriminalitet sammen med min far. I dag har han lagt det hele fra sig og blevet clean for første gang i hans liv og har nu været det i 4 år og vi har fået et fantastisk forhold til hinanden. I dag hjælper han mig så meget han kan i min lille butik.

Det var en fuldkommen ærlig story telling fra mig og hvordan det hele startede. Jeg glæder mig til at tage imod dine bestillinger  
Jeg har altid været vant til at klare mig selv